Badeværelset før og nu

DSC05206

Vores badeværelse er egentlig helt umuligt at tage billeder af, det er næsten tre meter langt og kun 80cm bredt med et smalt vindue for enden. Men jeg har gjort mit bedste for at dokumentere, hvordan det er blevet. Her kommer det:

for-og-nu

Da vi flyttede ind i lejligheden var den meget klassisk dansk med hvide vægge og helt neutrale elementer. Vi kan (som I nok har bemærket) godt lide lidt flere farver og personlighed i indretningen.

Badeværelset var hvidt med en bruser og et blandingsbatteri, der trængte til udskiftning, så det er det eneste vi har købt ud over maling og materialer. Det blev dette tidsløse sæt fra IKEA.

Til venstre for vasken var der et hvidt højskab med stålgreb (ikke rigtig os), som stod som løsøre i vurderingen til 2.400(!!) kr. Det valgte vi ikke at overtage… Det var mærkeligt placeret ift indretningen af rummet og larmede alt for meget. Og så fatter jeg ikke, hvordan helt basic badeværelsesmøbler kan være så dyre?

DSC05207

I stedet har André bygget et skab, som vi har placeret helt tæt op ad afløbsrøret og malet i samme farve som væggen for et mere integreret udtryk. Et lille messinggreb på giver personlighed.

Hylden er også hjemmebygget og er kun til for pynt. Nogle Byredo-parfumer, et duftlys, og nogle strandfund fra rejser. Den lille plante får forhåbentlig lyst til at vokse og slingre sig ned over hylderne på et tidspunkt. Det er stiklinger fra en plante på et fint hotel vi boede på en nat, og dens mor bor i stuen.

Croquis-tegningen er fra min mormors søster Karin og den rustrøde baggrund er en herlig kontrast til den blå farve på væggene.

DSC05217

Bag toilettet står denne fantastiske plante. Hvor vilde er planter?! Elsker de grafiske blade og håber den synes om sit nye hjem. Det er lang tid siden jeg købte en plante sidst, de fleste vi har er enten gaver eller stiklinger, men jeg kunne ikke stå for denne her.

DSC05202

Vores gamle badeværelse var som et lille kosteskab, hvor man nærmest stod oven på toilettet og badede. Der var intet vindue, så jeg er så taknemmelig for at kunne have planter på badeværelset nu! Og ting stående bare til pynt. Det giver noget, synes jeg.

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.