Blommer og overvejelser om karriereskift

Grød

Jeg kan spise morgenmad på alle tidspunkter af dagen. Grødsæsonen er officielt startet herhjemme på trods af endnu en hedebølge (som jeg stædigt ignorerer ved primært at være indenfor…), så det blev grød til frokost i dag.

Jeg er så heldig at være gift med en mand som er besat af at plukke diverse gratis råvarer, så vi har køleskabet fyldt med produkter lavet af selvpluksblommer og mirabeller fra byen. Grøden her er serveret med en syrlig blommekompot, creme fraiche og rød skovsyre. Og så fik den også en klat sød blommemarmelade med hybenrose, efter jeg tog billedet, da jeg indså, at det var en lidt rigeligt syrlig omgang uden.

I skabet i stuen står der patentglas med umodne grønne blommer, sukker og vodka. Vi drømmer om, at det bliver den mest velsmagende Umeshu – en japansk blommevin vi er ret vilde med. Vi skal bare lige vente et år, før vi ved om det bliver til noget…

Umeshu

Jeg har en masse energi i dag og har ikke engang fået mediteret endnu, fordi jeg hele tiden får idéer til, hvad jeg skal lave. Det er en mærkelig rutsjebane følelsesmæssigt for tiden. Jeg var helt nede og vende i går og så helt oppe i dag. Det er vist bare at forsøge at hænge på og få det bedste ud af dagsformen.

Jeg overvejer, om jeg skal skifte karrierebane fuldstændig. Tidligere på sommeren kiggede jeg på forskellige uddannelser, men trådte lidt væk fra det igen, fordi jeg på ingen måde havde overskud til de tanker. I dag googlede jeg så en af uddannelserne igen, og så at de faktisk har ledige pladser for studiestart i slutningen af måneden. Er det et tegn? Og kan man starte på en 4-årig uddannelse som 30-årig? Med to års SU-klip til rådighed?

Jeg har i hvert fald besluttet mig for at ringe til studievejlederen i morgen og høre, hvordan undervisningen er opbygget. Uddannelsesstedet ligger nemlig helt oppe ved Furesø, og for at jeg skal kunne få det til at hænge sammen økonomisk, ville jeg være nødt til at arbejde en del ved siden af. Og måske også købe en bil for at halvere transporttiden derop. Ved ikke helt om det er et øjebliks vanvid overhovedet at overveje det her, men nu lader jeg mig lige forføre for et øjeblik. Hjælp!

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.