Djurgården i Stockholm

Afbryder rejseberettelsen fra USA for at dele lidt mere aktuelle billeder og tips fra Stockholm, som jeg besøgte sidste weekend. Jeg mangler stadig en uge fra USA og har også en masse fine billeder fra Provence i påsken. Ved ikke om jeg nogensinde får indhentet det hele, og jeg rejser desuden også til Budapest om et par uger. Only time will tell… Tror aldrig jeg har rejst så meget som under dette år.

Jeg boede i Stockholm med min mand (dengang var han “bare” min kæreste) fra 2012-2014. Inden da rejste jeg derop 1-2 gange hver måned under vores 3 år lange distanceforhold (det gør jeg aldrig igen). Stockholm har altså været min anden hjemby i den største del af mit voksne liv, og jeg elsker virkelig byen om sommeren. Hvis du ikke har været der, anbefaler jeg på det kraftigste et besøg. Gør det mellem maj-august dog, hvor der er lyst og godt vejr.

Startede fredagen med at gå langs havnekajen til Djurgården.

Byen er bygget op af mange øer og der er vand til alle sider.

Djurgården er fyldt med museer, caféer og smukke huse. Der er en café i dette, som jeg aldrig har prøvet, men jeg beundrer altid huset, når jeg går forbi.

Tænk at bo her…

Eller oppe på en lille bakke.

Det her er nok mit ultimative drømmehus. De der vinduer altså. Og udsigten må være helt fantastisk.

Dette magiske hus er en restaurant. Tænker på Hans & Grethe, når jeg ser det.

Mit primære udflugtsmål var Rosendals Trädgård. Et eventyrlignende plantecenter og café som ligger midt på Djurgården.

Mit højeste ønske er at få mulighed for at købe en kolonihave snart. ♡

Bag ved Rosendal ligger en stor lund med æbletræer. Får intense Astrid Lindgren vibes her. Satte mig på bænken og lyttede til min podcast og kiggede på knopperne som var på grænsen til at springe ud.

Inden jeg skulle tilbage mod byen for at mødes med en gammel kollega til vin-frokost, gik jeg ind gennem drivhusene. Der er flere med planter og blomster, man kan købe med hjem, og et med Stockholms måske dyreste café. Jeg køber aldrig noget der, tager altid derud for at kigge rundt og blive inspireret og drømme om at have en have en dag.

Nu skal jeg til hot yoga og senere til naturvinsfestival. Det bliver en god søndag.

2 Replies to “Djurgården i Stockholm”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.