Dyrehaven

self portrait

Jeg var egentlig bare hjemme den anden dag, men det føles så godt at føntørre håret og tage fint tøj på for min egen skyld. Jeg elsker de her bukser fra Weekday, de strammer ingen steder og har den flotteste farve. Som en pyjamasbuks, der ser ud som en jakkesætsbuks! Stor fan. Tror jeg købte dem sidste sommer.

Dyrehaven

I går cyklede jeg ud af byen med en madpakke for en af mine jævnlige udflugter til Dyrehaven. Her får man frokost med udsigt! Jeg er lidt et vanedyr, som stort set hver gang spiser min medbragte frokost på det her spot.

Dyrehaven

Hr. og Fru Bille kravlede rundt, da jeg gik tilbage mod cyklen.

Dyrehaven

Da jeg var her sidst tilbage i juni var der små bambi’er overalt og det var et af mine mest idylliske besøg. Denne gang kom jeg meget tæt på ham her. Må op igen om et par måneder, når herrerne er i brunst, det er en blanding af skræk og fascination at lytte til deres brøl.

Dyrehaven

Fandt en perfekt boglæsningsbænk under et bøgetræ.

Dyrehaven

Med udsigt ud over sletten og græssende hjorte.

Dyrehaven

Prøvede forgæves at komme ind i Tove Ditlevsens Vilhelms værelse, så jeg tog selfies i stedet, hehe. Der er flere som har anbefalet den, men jeg synes den er umulig at læse. Giver den 20 sider til og så giver jeg op. Foretrækker klart Gift i stedet. Anbefaling! Den slugte jeg på to dage.

Og så kan man måske undre sig over hvem der tager læbestift på for at tage i skoven alene. Men der kan jeg bare svare: mig! Har stort set altid læbestift på, det føles så godt.

Dyrehaven

Eventyrland. ♡

I aften kommer min veninde forbi med hendes nye kæreste, og André og jeg skal prøve at lave Mapo Tofu selv for første gang. Jeg håber virkelig, det bliver spiseligt, ellers må vi spise os mætte i den æblekage, jeg laver til dessert. Der skal både fermenterede sorte bønner og soyabønnepasta i, så det føles småt risikabelt.

God weekend!

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.