Farvel for nu

Jeg håber I har haft en god jul. Jeg har selv boet i min nye pyjamas siden juleaften og er ved at være færdig med Harry Potter bog nr to i mit juleferiemarathon.

Domænet her udløber i slutningen af januar, og jeg har besluttet ikke at fornye det. Det har været fantastisk for mig at have denne her platform, men der har aldrig været nogen specifik plan med bloggen her. Kun at det skulle være et projekt drevet af lyst, hvor jeg på skrift kunne få bearbejdet nogle af mine tanker og i billeder kunne vise et glimt af mit liv. Et projekt som måske kunne hjælpe mig med at finde ud af, hvordan jeg ville indrette mit (arbejds)liv.

Jeg er så glad for jer, der har fulgt med, jer der har kommenteret og har kunnet spejle jer selv i noget af det, jeg har skrevet. Jer der har skrevet til mig og fortalt hvordan bloggen har inspireret jer til at tage nye valg i jeres eget liv. Det har givet mig så meget. Så TAK.

I det nye år skal jeg prøve at finde et deltidsjob, jeg føler mig tilpas i. Det bliver næste skridt for mig.

Jeg håber, I følger med på Vegetarisk Hverdag, som jeg kommer til at køre videre. Jeg kan nås på vegetariskhverdag@gmail.com , hvis der skulle være noget.

Tak for nu! ♡
Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.