Maj – måneden over alle måneder

Det føles som om, at hele København dufter af syren. Den der sødlige, parfumerede duft af frihed og sommerferie. ELSKER. Cyklede gennem byen her til aften og Kongens have var fuld af unge gymnasieelever, der så ud som om de var trådt lige ud af SKAM. Lagde specielt mærke til et par som gik på Gothersgade og kyssede og lignede Even og Isak. ♡

Jeg indstiller Kristi Himmelfart i morgen, for jeg bliver faktisk nødt til at arbejde. Pludselig er der kommet en del opgaver, og jeg står lige på tærsklen af at sige farvel til dagpengene. GYS + virkelig dejligt. Jeg er stadig rigtig glad, føles som om jeg er kommet ud på den anden side af en tåge og alt er meget mere klart. Samtidig får jeg stadig let stress i kroppen og skal passe på med, hvor meget jeg kaster mig over. Den skide krop altså. Som jeg jo holder meget af også, og gerne vil passe på.

På min Discover Weekly på Spotify denne uge faldt jeg over dette nummer, som jeg har hørt på repeat de sidste dage. Elsker denne type numre, som man kan cykle stærkt gennem byen til, mens man bopper hovedet lidt frem og tilbage og kommer til at synge højt med på cykelstien (æh, ups). Perfekt til en roadtrip-spilleliste!


På musiktemaet har jeg så mega optur over, at Slowdive spiller i koncerthuset til september! Et af de bands som jeg har på min liste over bands jeg vil se live, inden jeg dør. På den liste har My Bloody Valentine også stået (ja, shoegaze er min all-time-favoritgenre), dem så jeg på Roskilde i 2008, og det er til dato den bedste koncertoplevelse, jeg har haft. Elsker bands som man tror aldrig kommer til at blive genforenede, og som så alligevel overrasker. Mangler bare The Smiths, men der kan jeg nok blive ved med at drømme… 😬

Denne single går også ind på “cykler gennem byen”-spillelisten. Måske burde jeg lave sådan en?


Skal prøve at redigere billeder fra Stockholm snart og skrive lidt om min weekend i byen.

3 Replies to “Maj – måneden over alle måneder”

  1. Hej Camilla

    Jeg synes bare lige, det er på sin plads at sige hej – jeg læser med! Jeg er så vild med, at du har startet denne blog, som omfavner følelser jeg selv er og har været i flere gange før. Jeg er selv ved at finde vejen til det gode arbejdsliv; jeg har været nede med stress én gang før, har lige haft prikket lidt til det igen. Jeg er også i den kreative branche og har prøvet at træde ind på en mere konventionel arbejdsplads og har hurtigt mærket at det var helt forkert. Jeg bearbejder nu også følelserne metaagtigt, som du gør her, ved at skrive speciale om prekariatet.

    Tak for at dele. Tak for også at dele det du finder ro, inspiration og værdi i din hverdag.

    – Staal

    1. Tak for at du skriver. ♡ Har gået den sidste uges tid og været lidt i tvivl om der overhovedet var nogle der læste med og fik noget ud af det, så det betyder meget at vide, at det er der. Lyder spændende med speciale i prekariatet! Har lige drukket fredagsøl med syv andre fra min klasse fra mediehøjskolen, og det gik op for os, at vi alle havde valgt at blive selvstændige. Prekariatet er det nye!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.