Min virksomhed har fødselsdag

09 May 2018

Jeg har taget ekstra fint tøj på i dag for det er præcis et år siden jeg oprettede min lille en-kvindes virksomhed SKOV studio. Det har været et både fantastisk og udfordrende år på så mange måder. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde det var blevet som jeg havde drømt om. Der er både ting der har overrasket mig positivt og negativt ved at være selvstændig. At arbejde solo er også noget af en konfrontation med ens egne styrker og svagheder. Men jeg fortryder ikke et øjeblik, at jeg tog springet, og jeg overvejer ikke at vende tilbage til en fastansættelse.

Det er specielt friheden og fleksibiliteten ved freelancelivet jeg elsker. Det sværeste er at vide, hvad man skal sige ja og nej til. Jeg har generelt været god til at sige nej til de opgaver som tydeligvis ikke var gode. Men der er mange opgaver som ligger i gråzonen, og den økonomiske usikkerhed gør nogle gange, at jeg kommer til at sige ja til noget, fordi jeg vil være sikker på at få penge ind på kontoen. Det ærgrer mig, og er noget jeg skal arbejde med fremover, så jeg ikke kæmper med en for presset kalender. Jeg vil have tid til at reflektere og lave egne projekter, og det har jeg ikke fået prioriteret.

Frem for alt vil jeg ikke blive stresset igen. Og det er lettere sagt end gjort, for jeg har stadig svært ved at mærke mine grænser og planlægge så fleksibelt, at jeg ikke bliver overvældet. Jeg vil blive bedre til at holde fri, når jeg holder fri, og arbejde når jeg arbejder. Mest det sidstnævnte for overspringshandlinger har jeg lavet lidt rigeligt af på det sidste (ups).

Heldigvis har jeg efterhånden arbejdet en økonomisk buffer op som burde gøre det muligt både at holde lang sommerferie og bare gøre lystfyldte ting i en periode. Er så taknemmelig (og stolt) over, at det er gået så godt som det er gået i mit første år. Håber på og arbejder for, at det skal fortsætte!

09 May 2018

Jeg har fejret dagen i dag med en gåtur i solen og frokost ved det smukkeste kirsebærtræ i Assistens Kirkegården.

09 May 2018

Købte luksusfrokost hos Selfish i Elmegade og en Københavnerstang til dessert på vej tilbage til kontoret. 😛

09 May 2018

Om et par dage er kirsebærblomsterne væk.

09 May 2018

Men heldigvis tager syrenerne over! Det her er den bedste tid på året.

09 May 2018

Fandt det her spionbillede på mit kamera, som min kontorskollega Lea har taget. Så fokuseret! Haha. Arbejder på et projekt for tiden, som kræver et fokus jeg har meget svært ved at fremmane uden at komme til at se sur ud.

Nu: ud i verden og fejre med middag på græsk restaurant med André!

Hurra for mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.