Nu er jeg arbejdsløs

Indtil nu har jeg været fritstillet i min opsigelsesperiode. Men i dag er det marts, det er “forår”, og jeg har besøgt jobnet for første gang i mit liv. 😬

Det er en lidt mærkelig følelse, må jeg indrømme. Jeg bryder mig ikke om at være arbejdsløs, og jeg er ikke vild med tanken om dagpenge. For det første fordi jeg gerne vil kunne klare mig selv, men også fordi jeg tænker, det er et demoraliserende miljø at befinde sig i. Et miljø hvor man skal overvåges og bedømmes. Håber lidt på, at jeg kommer til at kunne freelance fra april i stedet for.

Da jeg lige havde sagt op for halvanden måned siden, bestemte min mand og jeg os for at købe billetter til USA i en rødvinsbrandert. Nu er det på mandag vi skal afsted, og det føles som verdens bedste beslutning. Vi flyver til Portland og skal køre ned langs kysten med afstikkere ind i landet for at se Yosemite og nogle af de andre naturreservater. Så fra i næste uge kommer jeg til at spamme jer med billeder fra staterne. Har I nogle tips til vestkysten? Smid en kommentar! 🇺🇸🍔

Bonusinfo: Jeg har fået en ny skjorte til tøjbyttedag med mine veninder, og den får mig til at føle mig som barnet af en suffragette og en ismand. Det er jo alligevel ikke en helt dårlig kombination.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.